Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΑ 8000 ΠΟΔΙΑ... ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ" ΒΟΥΤΑΕΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...!!!

Αυτές οι εικόνες δείχνουν την τρομακτική στιγμή που ένας άνθρωπος που πραγματοποιεί ελεύθερη πτώση κατευθύνεται αναίσθητος προς το έδαφος, μετά από άλμα που πραγματοποίησε στα 8000 μέτρα.


Ο έμπειρος 25χρονος skydiver Τζέιμς Λι, χτυπήθηκε από πίσω από ένα άλλο skydiver και έχασε τις αισθήσεις του μετά το άλμα που επιχείρησε,στην περιοχή Netheravon της Νοτιοανατολικής Αγγλίας.

Αυτό που τον έσωσε από βέβαιο θάνατο ήταν οι άλλοι δυο αλεξιπτωτιστές που έκαναν πτώση, έχοντας δει τι είχε συμβεί, καθώς ''πέταξαν'' προς το μέρος του, και αφού τον έπιασαν στον αέρα, τράβηξαν τα σχοινιά για να ανοίξει το αλεξίπτωτο.

Αυτές οι εικόνες λήφθηκαν από την κάμερα που βρισκόταν στο κράνος του Λι, και δείχνουν δείχνουν τους άλλους αλεξιπτωτιστές να του κάνουν νοήματα για να βεβαιωθούν πριν είναι τελείως καλά πριν λάβουν τα μέτρα εκείνα που θα του έσωζαν τη ζωή

Ο Λι ανέκτησε πλήρως τις αισθήσεις του μόλις έφτασε σώος στο έδαφος, χωρίς όμως να θυμάται τίποτα από το περιστατικό.

«Κάνω ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο τα τελευταία πέντε χρόνια και αυτό ήταν το υπ αριθμόν 1.050 άλμα μου. Ένας από τους αλεξιπτωτιστές που πήδηξαν μετά από εμένα ήταν ασταθής και έπεσε με δύναμη στο πίσω μέρος του κράνους μου. Ευτύχως οι υπόλοιποι κατάλαβαν τι έγινε και όλα πήγαν καλα΄. Τους χρωστάω τη ζωή μου», δηλώσε στην Daily Mail ο Λι. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου