Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Τα 7 καθημερινά αντικείμενα με τα περισσότερα μικρόβια

Τα 7 καθημερινά αντικείμενα με τα περισσότερα μικρόβια

Είναι το αντικείμενο που στη συνείδηση του κόσμου έχει συνδυαστεί με τα μικρόβια..... 






Κι όμως, καθημερινά όλοι χρησιμοποιούν αντικείμενα που πολύ πιο βρώμικα από ότι η τουαλέτα!
Τα περισσότερα έχουν σταθερή θέση στη ρουτίνα του καθενός, χωρίς να προκαλούν δεύτερες σκέψεις για το τι μπορεί να βρίσκεται επάνω τους. Είναι τα αντικείμενα που περνούν από τα χέρια μας- και όχι μόνο- στα οποία... βασιλεύουν τα μικρόβια και η βρωμιά.

Τιμόνι
Είναι λογικό. Τα χέρια σας ακουμπάνε παντού. Σε δημόσιους χώρους, στο φαγητό, στα χέρια άλλων, στη μύτη σας. Κι εννοείται πως όλα αυτά καταλήγουν στο τιμόνι του αυτοκινήτου.

Πληκτρολόγιο
Μία φευγαλέα ματιά σε αυτό αρκεί. Είναι αηδιαστικό. Γεμάτο μικρόβια και σκόνη. Πλύντε τα χέρια σας πριν ακουμπήσετε σε αυτό και ξανά μόλις τελειώσετε το γράψιμο.

Τραμπολίνο
Εν μέρει επειδή τα λατρεύουν τα παιδιά και οι μπόμπιρες είναι κινούμενα... βιολογικά όπλα σε αυτό τον τομέα. Αλλά κυρίως επειδή συνήθως βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο.

Σφουγγάρι κουζίνας
Είναι ειρωνικό, καθώς χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό άλλων αντικειμένων, όμως στην πραγματικότητα είναι γεμάτο μικρόβια. Κυρίως επειδή χρησιμοποιείται πολλές φορές.

Τα μπράτσα του καναπέ
Κατά μέσο όρο το συγκεκριμένο έπιπλο θεωρείται 12 φορές πιο βρώμικο από ότι η λεκάνη της τουαλέτας, καθώς πάνω του καταλήγουν σκόνη, υπολείμματα τροφών και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Καροτσάκι του σούπερ μάρκετ
Δυστυχώς δεν το καθαρίζει όποιος το χρησιμοποιεί. Και περνούν χιλιάδες χέρια από τη λαβή του πριν φροντίσει κάποιος υπάλληλος να το απαλλάξει από όλα αυτά τα μικρόβια.

Κινητό τηλέφωνο
Είναι στα χέρια του χρήστη όλη την ημέρα. Ο,τι υπάρχει σε αυτά λοιπον, μεταφέρεται στη συσκευή. Επίσης, πολλές φορές καταλήγει στην τσάντα μαζί με χρήματα, που ένας Θεός ξέρει τι έχουν επάνω τους..
perierga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου