Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Κύπρος: Αεροπλάνο προσέκρουσε σε φυσούνα

Αεροσκάφος νορβηγικών συμφερόντων, το οποίο θα αναχωρούσε από το αεροδρόμιο Λάρνακας το απόγευμα, για λόγους οι οποίοι... διερευνώνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, συγκρούστηκε με αερογέφυρα.

Κανένας από τους 150 επιβάτες δεν έπαθε οτιδήποτε και αναμένεται να αναχωρήσουν για τον προορισμό τους γύρω στις 23:00 απόψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, γύρω στις 16:00 αεροσκάφος το οποίο θα εκτελούσε ναυλωμένη πτήση για τη Νορβηγία κατά τη διαδικασία αποκόλλησής του από την αερογέφυρα -φυσούνα- συγκρούστηκε με αυτήν.

Από το συμβάν δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός επιβατών, ωστόσο, λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν στην άτρακτο του αεροσκάφους, κρίθηκε σκόπιμο να ακυρωθεί η χρήση του συγκεκριμένου αεροπλάνου.

Οι 150 περίπου επιβάτες που επέβαιναν στο αεροσκάφος αποβιβάστηκαν από αυτό, παρέλαβαν τις αποσκευές τους. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του αεροδρομίου Λάρνακας, με μέλη της Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων που μετέβησαν στον αερολιμένα, διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το ατύχημα.
onlycy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου